I-Calling
The solution creators

ACTUELE PROJECTEN:

Inbound Servicemedewerker (per direct)
Voor een internationale onderneming zoeken wij helpdeskmedewerkers die perfect Nederland/Engels en eventueel Frans of Duits spreken. Ervaring in de toeristische sector en/of boekingssystemen is een vereiste. Minimale beschikbaarheid 1 jaar

Zonnepanelen (per direct)
Dit B2C project is vooral in de avonduren. Je gaat warme leads opvolgen en online ga je de agenda inplannen voor onze adviseurs. Geen pusher, maar een ervaren Agent die rustig de voordelen kan beargumenteren. Telemarketing ervaring is wel vereist.

Tandartspraktijken (per direct)
Voor deze specialistische beroepsgroep, bieden wij een exclusieve dienst welke specifiek gericht is op deze branche. Wij sturen info pakketten naar deze leads en inventariseren de interesse. Concrete en heldere informatie verstrekking is hierbij van toepassing.

Uitvaartondernemingen (per direct)
Deze doelgroep moet door ons benaderd worden voor een telefonische enquête. Aan de hand van een aantal gerichte vragen, worden de vervolg stappen bepaald. Een goed inlevingsvermogen en een empathische houding is gewenst bij dit project.

Multimedia Producties (per direct)
Professionele shoot inclusief intake en regie. Gemiddelde is dit 3 uur werk op locatie, plus editing van het materiaal. Ter promotie mogen wij een kennismakingsaanbieding doen. Als je dit aanbod goed kan visualiseren naar de klant, dan heb je altijd een ja.

24/7 telefoniste (per 30 september)
Voor diverse projecten zoeken wij ervaren telefonistes die ook midden in de nacht, snel en adequaat de telefoon kunnen beantwoorden en indien nodig de klant verder kunnen helpen.
Diverse projecten, per opdracht krijg je een training intern of online

Led Advice (per direct)
Voor geïnteresseerde ondernemingen plannen wij een advies gesprek in, waarbij onze specialist een inventarisatie doet. De klant ontvangt hierna een uitgebreid advies met daarin een specificatie van de besparingen en een uitleg van de mogelijkheden. Deze opdracht is voor professionele B2B agents, met aantoonbare ervaring!

SEO/Website scan (per direct)
Ter promotie mogen wij een aantal diensten ter introductie aanbieden aan bedrijven die met een verouderde website werken. Enthousiaste en gemotiveerde multimedia agent gezocht!

Specialistisch Bureaumeubilair (per direct)
Iedere werknemer heeft een andere bouw. Dus iedereen heeft een andere ergonomie met als gevolg dat een universele stoel vaak klachten oplevert en meestal dus niet geschikt is. Onze opdrachtgever heeft specifieke oplossingen en maakt stoelen op maat voor specifieke doelgroepen. Wij mogen een proefplaatsing aanbieden. 

Professionele Fitnessapparatuur (in overleg)
Na een project te hebben afgerond gedurende 5 jaar voor de grootse leverancier ter wereld op dit gebied, gaan we nu de uitdaging aan om een relatief nieuwe speler op de markt te ondersteunen door afspraken te maken voor Account Managers bij sportscholen, hotels, fysio etc etc. Ervaring in deze branche is vereist.

Sportscholen Ledenwerving (in overleg) 
Middels een uitgebreide marketing campagne werven wij in samenwerking met diverse sportscholen nieuwe leden. B2C bellen in de avond is mogelijk.

Assurantie Portefeuille (in overleg met relevante ervaring)
Wij benaderen partijen die mogelijk geïnteresseerd zijn, in de verkoop van hun bedrijf. Hierbij kan het bedrag in 1 keer voldaan worden, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om nog met de nieuwe partner samen te werken en in termijnen een bedrag te ontvangen. Heb je ervaring met WFT projecten, dat nodigen we je uit om te solliciteren.

Doel Incasso Advice (in overleg)
Elke klant die zelf haar debiteuren incasseert, of dit in de toekomst wil doen, willen wij graag een afspraak mee maken met 1 van onze partners om dit bedrijf goed voor te lichten en te adviseren over de mogelijkheden. Minimaal 3 jaar relevante telemarketing ervaring vereist.

Coaching en Training (in overleg)
Met de juiste tools kun je als ondernemer het maximale uit de mogelijkheden halen. Onze opdrachtgever biedt ter introductie een scan aan die voor elk bedrijf als uitkomst een waardevol rapport biedt. Heb je affiniteit met dit product, neem dan contact met ons op.

Admin Advice (in overleg)
De leads bestaan uit bedrijven die langer dan 5 jaar bestaan. Je maakt hiermee afspraken voor een intake gesprek met 1 van onze partners. Op basis van de wensen van de klant, matchen wij de juiste partij hierbij. Waarbij de klant aangeeft van administrateur te willen veranderen. Gezocht een specialist!

Energie (extern per direct met aantoonbare ervaring)
Normaliter doen wij geen commerciële energieprojecten, maar 1 van onze partner heeft een zorgvuldig gegenereerd bestand met klanten die graag een bespaar advies willen ontvangen. Een uitzondering bevestigd de regel. Dus heb je ervaring in deze branche maar wil je liever adviseren dan verkopen, dan is dit jou ding!