I-Calling
The solution creators

Sales Management

“Vers bloed”, “Een frisse wind”, ”Nieuwe bezems vegen schoon”

Wij kunnen uw verkoopteam versterken en optimaliseren. Wellicht zijn er binnen uw bedrijf vakkundige accountmanagers werkzaam, maar mist u continuïteit en/of een feel-good sfeer. Alles valt en staat met de resultaten.

i-Calling optimaliseert het verkoopproces door een strakke CRM-strategie, waarbij iedereen duidelijk de te volgen stappen krijgt uitgelegd. Wij faciliteren uw sales management op interim basis of structureel volgens een afgesproken schema.

Werkt u met een buitendienst die autonoom werkt, met een vast target? Wij creëren een setting waarbij deze doelstellingen motiverend werken en juist geen belemmering vormen. Realistische doelstellingen met een win-win vooruitzicht voor alle partijen.

Omzet die via de voordeur binnenkomt en langs de achterdeur weer verdwijnt is in onze ogen een must om aan te pakken. Daarbij is het voor ons de ultieme uitdaging om het hoogste rendement te halen uit de beschikbare leads.

Middels deze no-nonsense aanpak zullen wij met behoud van de bestaande identiteit, innovaties doorvoeren die leiden tot herkenning, maar bovenal door opvolging. Want succes deel je met elkaar en werkt als doping voor het gehele team.

Wij werken met op maat gemaakte accountmodellen, waarin wij door middel van het bepalen van meetbare targets zelf ook beoordeeld kunnen worden op de behaalde resultaten.