I-Calling
The solution creators

Beurspersoneel

Op een beurs wilt u uzelf zo goed mogelijk presenteren en daarmee nieuwe leads te bereiken. Er zijn vele manieren om op te vallen op een beurs, maar één van de belangrijkste is uw beurspersoneel, omdat zij het eerste aanspreekpunt zijn voor de potentiële klanten.

Een goede eerste indruk geeft vertrouwen en dat is ook hetgeen wat wij bieden. Wij benaderen geïnteresseerde klanten persoonlijk en dat is juist de sleutel tot succes, omdat zij dan voelen dat u hen belangrijk vindt. Wij ontwikkelen graag samen met u een succesvol concept of thema.

Algemene werkzaamheden:
– Potentiële Klanten verwelkomen
– Prospects hospitality
– Brochures aanbieden
– Informeren over uw dienst of product

Als beurspersoneel, fungeren wij als uw promotieteam. Wij verdiepen ons in uw bedrijf, om zo de bezoekers goed te informeren over uw activiteiten en de producten en/of diensten. Onze professionals denken en handelen volgens uw bedrijfscultuur en zetten samen met uw vaste personeel een sterk team neer.

Wij zijn gespecialiseerd om zoveel mogelijk informatie betreffende de potentiële klant te verkrijgen, door middel van een empathische benadering verzamelen wij alle voor u relevante gegevens.

Wij bieden een aantal succesvolle formules die uniek zijn in deze markt:
– No Cure No Pay crew
– Lead garantie concept
– Follow up A tot Z