I-Calling
The solution creators

i-Calling helpt u met het succesvol volbrengen van Business-to-Consumer telemarketing services.

Wij ondersteunen uw bedrijf door de volgende taken op ons te nemen:

  • Klantenwerving
  • Klantenbehoud
  • Terugwinnen van klanten

Onze B2C-afdeling is gericht op de verkoop of dienstverlening aan particulieren. Als u ons uw Outbound Business to Consumer Telemarketing laat verzorgen, bespaart u dat veel kosten omdat wij efficiënt te werk gaan, onze medewerkers hebben ervaring en anticiperen goed op de wensen in de markt. Dit scheelt u veel tijd en u kunt zich richten op de werkzaamheden die voor u belangrijk zijn.

Met behulp van onze intelligente software kunnen onze call-agents in een kort tijdsbestek een groot aantal consumenten bereiken.

 

 

 

 

 

 


 

Wij beseffen, dat wij een verlengstuk van uw bedrijf zijn. Vandaar dat we graag met u samenwerken bij het ontwikkelen van het script. Ook trainen wij onze call-agents met als doel uw bedrijf op een perfecte wijze te vertegenwoordigen en inhoudelijk op de hoogte te brengen van de producten die u verkoopt en diensten die u verleent.We streven ernaar het vertrouwen van consumenten te krijgen en de behoeften te herkennen, welke voor u nuttig zijn. i-Calling biedt u de tool voor het beste resultaat!

"The telephone is a good way to talk to people without having to offer them a drink."

– Fran Lebowitz