I-Calling
The solution creators

Office

Ons team bestaat uit professionals met specifieke kwaliteiten die breed inzetbaar zijn voor elke opdracht. Beter, sneller, effici├źnter! Door continue te trainen en te coachen bieden wij hetzelfde niveau als uw eigen mensen.

Onze agents:
– hoger opgeleid
– minimaal 7 jaar werkervaring
– leeftijd gemiddeld 30+
– ABN (optioneel Engels, Spaans, Frans, Duits)

 

Telemarketeers

Onze agents hebben allen een uitgebreide ervaring op verschillende vakgebieden. Al onze marketeers hebben ervoor gekozen om van telesales hun vak te maken en doen dit fulltime of dedicated parttime. Daarom bent u altijd verzekerd van een gemotiveerde en vakkundige beller. Het niveau ligt daarom ver boven de reguliere callcenters.

Buiten ons moderne hoofdkantoor centraal gelegen in Rotterdam, kunnen ervaren marketeers na een gedegen interne opleiding volledig online vanuit onze flex-locaties de opdrachten uitvoeren.

U kunt in iedere fase van het proces een beroep doen op i-Calling. Met onze creatieve denkwijze, anticiperen wij innovatief en doortastend op uw wensen. Wij fungeren hierbij als verlengstuk van uw bedrijf. Ons team is uitermate flexibel en kan ook in-company worden ingezet om uw Customer Contact Center team te ondersteunen.

ICT en software

Onze call-agents maken gebruik van speciaal voor ons ontwikkelde software. Via deze digitale omgeving kunnen onze marketeers voor elke opdracht snel en effectief ingezet worden. Omvang en termijn is hierdoor als vertragende factor verwaarloosbaar.

AVG PROOF
SSL encrypted 256 bit, HIPPA, GDPR, ISO 27001.SOC 1/2/3, Directive 94/46/EC, PCI DSS