I-Calling
The solution creators

No Cure No Pay

i-Calling biedt No Cure No Pay telemarketing. In dit geval wordt er enkel en alleen een beroep gedaan op uw budget, als het door u gewenste resultaat behaald is. In deze samenwerking maken wij gebruik van onze wederzijdse kwaliteiten en werken wij voor een gemeenschappelijk resultaat. Wij nemen graag deel in veelbelovende start-ups of bedrijven die vanuit een positief verleden nu een kwaliteitsimpuls nodig hebben.

Bij innovatieve projecten en succesvolle concepten investeren wij graag in uw onderneming. Onze professionele agents maken van uw bestaande leads waardevolle klanten. Op basis van uw doelstellingen beoordelen wij met u, waar de winstkansen liggen en of een No Cure No Pay traject bespreekbaar is.

Dit kan in combinatie met inbound diensten (antwoordservice) en follow-up acties. Onze professionals zijn hoog opgeleid en zeer ervaren, dit staat garant voor een optimaal resultaat. Derhalve bieden wij geen diensten aan, met betrekking tot koud bellen.

VOORDELEN NO CURE NO PAY BIJ i-CALLING:

– Antwoordservice
– U betaalt per afspraak/verkoop
– Tijdrovende zaken worden volledig geïntegreerd binnen één tarief
– Vast bedrag voor het gewenste resultaat
– Zonder investeringen meer omzet
– U bent verzekerd van  goed getrainde en ervaren agents

Ons callcenter richt zich vooral op kwaliteitsprojecten en bedrijven met groeipotentieel.
Wij doen bijvoorbeeld geen energie, goedkoper bellen, alarmsystemen, goede doelen en loterijen.

Heeft u echter een gezond klantenpotentieel en wilt u de opties bekijken hoe we deze optimaal kunnen omzetten in resultaten, dan willen wij hier graag in participeren.