I-Calling
The solution creators

Werving & Selectie

i-Calling is gespecialiseerd in werving & selectie op het gebied van telemarketing. Door ervaring en innovatieve selectietechnieken behalen wij de hoogste resultaten voor onze opdrachtgevers. Wij leveren u de beste agents conform de door u opgegeven criteria.

Wij beoordelen alle kandidaten vakkundig op hun verbale kwaliteiten, tevens testen wij ook het empathisch  vermogen, het omgaan met probleemstellingen en de mate van beleefdheid en klantgerichtheid. Onze maatstaven zijn zeer hoog, dit ziet u direct terug in het niveau van de kandidaten. Dit levert u tijdwinst op en de agent is snel operationeel inzetbaar. Onze recruiters vormen het verlengstuk van uw bedrijf en door hun jarenlange ervaring weten zij exact welke telemarketeer u voor ogen heeft.  

Alle advertentiekosten zijn voor rekening van i-Calling, in veel gevallen hebben wij al concrete oplossingen voor u in huis, maar uiteraard zullen wij alle middelen inzetten om een representatieve selectie aan te bieden.

In eerste instantie zullen wij vanuit onze bestaande netwerk selecteren, dit zijn veelal reeds door ons ingezette en/of getrainde mensen. Daarbij zetten wij ook nog een stap in gericht “Searchen”, waarbij we alle tot onze beschikbare databases zullen raadplegen.