I-Calling
The solution creators

Gratis proef

Heeft u het te druk? Zoekt u tijdelijk of structureel een contactcenter, die u communicatie naar buiten perfect verzorgt en daarbij ook commercieel, de omzet kansen uit uw inbound verkeer signaleert? Wilt u meer afspraken in uw zakelijke agenda?

Dan is i-Calling de juiste business partner voor uw callcenter vraagstukken. Wij zijn overtuigd van onze kwaliteiten en willen u graag kennis laten maken met onze diensten. Wij bieden u een gratis proef aan waarin wij op de door u gewenste manier uw communicatie kunnen verzorgen. In overleg gaan we deze pilot starten en zal ons team u laten zien welke voordelen onze samenwerking u brengt.

Wij opereren te allen tijden klantgericht en middels ons op maat gemaakte CRM systeem of via uw eigen software,  kunnen wij in een uitgebreide evaluatie de verrichtingen met uw doornemen. Wij verzorgen uw inbound opdracht tot in de puntjes en indien gewenst, kan er ook een no cure no pay opdracht outbound aan worden gekoppeld.

Voor deze trial kunnen wij bijvoorbeeld de volgende zaken voor u oppakken: agendaplanning, klanten werven en relaties onderhouden, follow-up mailingen, prospects benaderen, afspraken maken, helpdesk of andere in- en outbound werkzaamheden.

Onze afspraken zijn altijd helder en bij ons is een vrijblijvend testtraject daadwerkelijk volledig gratis en zal deze conform uw wensen worden uitgevoerd.

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefperiode waarin i-Calling laat zien meer resultaat te halen uit uw klanten. Mail dan naar info@i-calling.nl en wij nemen contact met u op en u ontvangt van ons advies op maat. Onze consultant, zal met u de mogelijkheden bespreken.