Wie zijn wij?

Office
Ons basisteam bestaat uit professionals met specifieke kwaliteiten die breed inzetbaar zijn voor elk vraagstuk.

Telemarketeers
Onze agents zijn ervaren telemarketeers. Al onze call-agents hebben ervoor gekozen om van telesales hun vak te maken. Daarom bent u altijd verzekerd van een gemotiveerde en vakkundige beller. Wij maken optimaal gebruik van Nederlandse expats, die via onze online omgeving vanaf iedere plek op de wereld kunnen inloggen in ons systeem en worden zodoende eenvoudig op verschillende projecten ingezet.

U kunt in iedere fase van het proces een beroep doen op i-Calling. Met onze creatieve denkwijze, anticiperen wij innovatief en doortastend op uw wensen. Wij fungeren hierbij als verlengstuk van uw bedrijf. Onze call-agents op de locatie Rotterdam Zuidplein zijn klaar voor elke uitdagende opdracht.. Ons team is uitermate flexibel en kan ook in-company worden ingezet om uw sales team te ondersteunen.

IT
Onze call-agents maken gebruik van speciaal voor ons ontwikkelde software, waarbij ze op elke willekeurige werkplek op de wereld kunnen inloggen in ons systeem. Via ons preselect calling system kunnen onze marketeers via VoIP te alle tijden een telefoongesprek voeren. Daardoor zijn onze remote agents flexibel en opereren ze zelfstandig. Supervisie gebeurt volledig online, hierdoor leveren wij een resultaatgerichte en efficiënte diensten. Op elk vakgebied kunnen wij een aantal marketeers aanbieden die garant staan voor een maximaal resultaat.

 

Any communication or marketing professional needs cross-cultural research and communication skills to be able to succeed in the future.
- Marye Tharp