Wie zijn wij?

 

Office
Ons basisteam bestaat uit professionals met specifieke kwaliteiten die breed inzetbaar zijn voor elk vraagstuk. Beter, sneller, goedkoper, dan welke andere telemarketing aanbieder.

Telemarketeers
Onze agents hebben allen een uitgebreide ervaring op verschillende vakgebieden. Al onze call-agents hebben ervoor gekozen om van telesales hun vak te maken en doen dit fulltime of dedicated parttime. Daarom bent u altijd verzekerd van een gemotiveerde en vakkundige beller. Het niveau ligt daarom ver boven de andere telesales ondernemingen.

Wij maken optimaal gebruik van Nederlandse expats, die via onze online omgeving vanaf iedere plek op de wereld kunnen inloggen in ons systeem en worden zodoende eenvoudig op verschillende projecten ingezet.

Buiten ons moderne Callcenter centraal gelegen in Rotterdam, kunnen ervaren marketeers na een gedegen interne opleiding volledig online vanuit onze flex-locaties door het gehele land en/of vanuit een eigen volledige ingerichte werkplek de opdrachten uitvoeren.

U kunt in iedere fase van het proces een beroep doen op i-Calling. Met onze creatieve denkwijze, anticiperen wij innovatief en doortastend op uw wensen. Wij fungeren hierbij als verlengstuk van uw bedrijf. Ons team is uitermate flexibel en kan ook in-company worden ingezet om uw sales team te ondersteunen.

IT
Onze call-agents maken gebruik van speciaal voor ons ontwikkelde software, waarbij ze op elke willekeurige werkplek op de wereld kunnen inloggen in ons systeem. Via ons pre-select calling system kunnen onze marketeers via VoIP te alle tijden een telefoongesprek voeren. Daardoor zijn onze remote agents flexibel en opereren ze zelfstandig. Supervisie gebeurt volledig online, hierdoor leveren wij een resultaatgerichte en efficiƫnte diensten. Op elk vakgebied kunnen wij een aantal marketeers aanbieden die garant staan voor een maximaal resultaat.